Termékek Menü
   

DECORECO

Az Incana burkolókövek kompozícióik a természet tökéletes utánzása, alakban és színben a természetes kövek hasonmása. A megfelelõen kidolgozott és szabadalmazott gyártási technológia a legjobb minõségû nyersanyagokra és a precíz kivitelre épül.

A legnagyobb figyelmet a tartósságra és a részletek ügyelésére fektetjük.

Az Incana speciálisan kialakított színskálája az úgynevezett földszínekre épül, tehát azokra, amelyek a természetben szerepelnek, a természetes kõben szereplõ jellegzetes színárnyalatok egyedi módon történõ elérése még jobban kiemeli termékünk valódiságát és dekorációs értékét.

Az Incana burkolólapok felületének sokfajta faragása valamint a lapok különbözõ vastagsága lehetõvé teszi a tökéletes fény-árnyék hatás elérését, melynek következtében a lappal borított felületek új, egyedi kifejezést nyernek.

Az Incana homlokzati burkolókõvek kompozicíók a modernség és a hagyományos kövek szépségének és tartósságának tökéletes kapcsolata, ezért is sokrétû felhasználásra alkalmasak, úgymint a külsõ- és belsõ homlokzatokhoz, kerítésekhez, lábazatokhoz. kandallókhoz, lépcsõkhöz stb.

Az Incana kövei jellegzetessége a nagyon magas szilárdság, fagyállóság és alacsony szívóképesség. A fenti elõnyökhöz hozzá kell még tenni az egyszerû felrakást, mely nem igényel különösebb tudást, gyakorlatot és speciális szerszámot.

Az Incana állandó technológiai felügyelet garantálja az építóipari normáknak megfelelõ termék gyártását.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.